Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pulizia del branzino
- 2 branzini (circa 300 g cadauno)
Branzino al cartoccio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 8 pomodori ciliegino o datterino, a metà
- olio extravergine di oliva q.b.
- olive taggiasche o di altro tipo, a piacere
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Orata al sale
40 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Salmone al cartoccio
35min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min