Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 300 g di seppioline pulite
- 300 g di calamari interi piccoli puliti
- 600 g di polpa di pomodoro
- 150 g di vino bianco secco
- 50 g di olive taggiasche denocciolate a metà
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 8 fettine di pane abbrustolite
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 8247 kJ / 1971 kcal
- Eiwitten
- 122.1 g
- Koolhydraten
- 262.7 g
- Vetten
- 55.3 g
- Vezels
- 20.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari alla napoletana
40 Min
Calamari in umido
55min
Anelli di totano in umido
30 Min
Polpetti affogati
45 Min
Moscardini al limone
30 Min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 Min
Polpo in rosso
35 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Seppie con i piselli
40 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min