Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
-
250
g di ceci secchi, ammollati in acqua per 8 ore
of 500 g di ceci in scatola, lessati e sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1321 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie e spinaci
1h 10 min
Zuppa di farro alla contadina
50 min
Zuppa montanara
1h
Zuppa di fagioli e coriandolo
1sa 20 dk
Zuppa di fagioli
40 min
Fagioli alla veneta
1sa 30 dk
Fagioli in umido
1sa 30 dk
Zuppetta di ceci
45 min
Zuppa di legumi e cereali
1h
Minestra lenticchie e spinaci
50 min
Zuppa di lenticchie
50 min
Zuppa di ceci e cicoria
1h