Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pane fresco o raffermo a pezzi
- 40 g di latte
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 400 g di filetti di merluzzo a pezzi ( 3 cm)
- 1 uovo
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a pezzi
- 3 - 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 600 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 983 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di tacchino e spinaci
40 min
Hamburger di merluzzo e gamberi
20 min
Fish burger
35 min
Polpette di merluzzo con patate
40 min
Svizzere di merluzzo
35 min
Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt
45 min
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20 min
Burger di nasello e gamberi
30 dk
Polpettine di merluzzo in salsa saporita con contorno di cime di rape
1h
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50 min
Polpette di salmone con crema di ceci e pomodorini
1 godz. 55 min
Polpette di merluzzo e patate
55 min