Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino di origano secco
- 500 g di acqua
- 400 g di zucca mantovana piccola, a fette
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 464.4 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 242.5 mg
Alternatieve recepten
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1h
Contorno di spinaci
25min
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1h
Cavolfiori gratinati
50min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 Min
Fagiolini in gremolada
30min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Carote tiepide alla salvia
35 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Contorno di peperoni al vapore
40 Min