Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino di origano secco
- 500 g di acqua
- 400 g di zucca mantovana piccola, a fette
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 464.4 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 242.5 mg
Alternatieve recepten
Finocchi alla valdostana
40 Min
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1 Std.
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 Std.
Contorno di spinaci
25 Min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 Min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Carote tiepide alla salvia
35 Min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40 Min
Melanzane grigliate con emulsione e salsa allo yougurt
35 Min
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1 Std.
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1 Std.
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 Min