Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino di origano secco
- 500 g di acqua
- 400 g di zucca mantovana piccola, a fette
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 464.4 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 242.5 mg
Alternatieve recepten
Contorno di zucchine e carote con formaggio
20 Min
Carote tiepide alla salvia
35min
Finocchi alla valdostana
40 Min
Pizzette di melanzane
40 Min
Melanzane alla pizzaiola
1ωρ. 10 λεπτ.
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Zucchine alla menta
30 λεπτ.
Contorno di zucchine e mais
35min
Peperoni ripieni alla feta
55 Min
Melanzane e zucchine marinate
1 Std. 35 Min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1 Std. 30 Min
Melanzane ripiene light
1ωρ.