Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Omelette
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2.3 cm)
- 4 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
Vellutata di carote
- 30 g di cipolla
- 400 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua calda (non bollente)
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 fette di formaggio per sandwich
- 2 fette di prosciutto cotto
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1313.5 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 549.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30min
Rotolo di frittata
45 Min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30min
Patate schiacciate al forno
1h
Crema di verdure invernale
50min
Crema di carote
40min
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Menù: Zuppa di verdure; Polpette e cavoletti di Bruxelles
1h
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1h