Risotto alle castagne
TM6 TM5

Risotto alle castagne

4.2 (18 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 250 g di castagne cotte e pelate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cipolla in quarti
  • 320 g di riso Carnaroli (17/18 minuti di cottura)
  • 100 g di vino bianco secco
  • 2 cucchiai di dado per brodo vegetale
    of 2 dadi per brodo vegetale
  • 800 g di acqua
  • 20 g di burro

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2177.8 kJ / 520.5 kcal
Eiwitten
11.5 g
Koolhydraten
82.6 g
Vetten
16.4 g
Verzadigd vet
6 g
Vezels
4.5 g
Natrium
105.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten