Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 250 g di castagne cotte e pelate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cipolla in quarti
- 320 g di riso Carnaroli (17/18 minuti di cottura)
- 100 g di vino bianco secco
-
2
cucchiai di dado per brodo vegetale
of 2 dadi per brodo vegetale - 800 g di acqua
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2177.8 kJ / 520.5 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 82.6 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 105.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto radicchio e uva
40min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto alla zucca
30min
Risotto con fichi e speck
40min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40min
Sfogliatine salate pere e caprino
1h 30min
Risotto ai profumi d'estate
30min
Tagliolini al radicchio rosso
30min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Risotto mele, speck e timo
40min
Risotto con petali di carote e caprino
30min
Risotto mascarpone e pepe rosa
35min