Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 250 g di asparagi bianchi a pezzi (5 cm)
- 300 g di asparagi verdi
- 300 g di asparagi selvatici
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 311.3 kJ / 74.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 207.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40min
Contorno di agretti
40min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30 dk
Patate e zucca al vapore
25min
Fagiolini in gremolada
30 dk
Fagiolini e taccole al vapore
40min
Patate lesse
40min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Broccoli e zucchine al vapore
30 dk
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 dk
Fagiolini insaporiti
25min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min