Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco (optioneel)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di branzino fresco (600 g circa)
- 160 g di passata di pomodoro
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di origano secco
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1347 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 20.5 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Salmone al cartoccio
35 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Platessa al pomodoro
30 Min
Cernia con salsa mediterranea
40 Min
Trota salmonata al pesto di olive
35 Min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 Min
Merluzzo alla pizzaiola
30 Min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 Min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 Min