Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pinoli sgusciati + q.b.
- 1 spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- 20 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 600 g di fettine di petto di pollo a striscioline (2 cm circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1640 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 38.3 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 26.3 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdure miste al cartoccio
35 Min
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Straccetti di tacchino al limone con julienne di verdure
45 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Fettine di pollo con olive e pistacchi
45 min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 min
Rollè di tacchino e spinacini
1 Std. 20 Min
Rotolini di tacchino
1 Std.
Pollo in salsa verde
40 Min
Insalata di salmone e gamberi rossi con pesto di basilico
1 Std.
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50 min
Branzino al lime e pistacchi
30 min