Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di finocchi a spicchi o a tocchetti
- 40 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 2 sogliole, eviscerate e pulite (150-200 g circa cad.)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1561 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 38.6 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 19.4 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Sogliola al vapore con insalata russa
35 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Sogliola al vapore con verdurine
45 Min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 Min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min