Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinaci
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di spinaci baby freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Purea di fagioli
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di fagioli bianchi di Spagna in scatola, scolati e sciacquati
- 160 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 840.5 kJ / 200.8 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 235.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35min
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35min
Purea di fagioli e spinaci
35min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50min
Crema di spinaci e Asiago
45 dk
Purè di broccoli
40min
Crema di fagioli borlotti
35min
Purea di ceci con spinacini piccanti
40min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 dk
Vellutata di lenticchie
1sa 30 dk
Crema di broccoli e porri
45 dk