Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinaci
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di spinaci baby freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Purea di fagioli
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di fagioli bianchi di Spagna in scatola, scolati e sciacquati
- 160 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 840.5 kJ / 200.8 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 235.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di broccoli e porri
45 Min
Vellutata di ceci
1 Std. 10 Min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 Min
Crema di fagioli borlotti
35 Min
Purea di ceci con spinacini piccanti
40 Min
Sugo di spinaci veloce
30 min.
Crema di spinaci e Asiago
45 Min
Vellutata di lenticchie
1h 30min
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45 Min
Purea di fagioli e spinaci
35 Min
Bastoncini di pesce con salsa alla zucca
1 Std.
Zuppa di lenticchie
50 min