Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla rossa a fette (7-8 mm)
- 1 peperoncino piccante fresco tagliato a metà in lunghezza
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di melanzane a dadini (2-3 cm)
- 2 cucchiai di capperi sotto sale, sciacquati e sgocciolati
- 10 g di passata di pomodoro
- 4 foglie di basilico fresche, lavate
- 20 g di zucchero
- 15 g di aceto bianco
- 80 g di lenticchie in scatola, sgocciolate e sciacquate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 694 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane e zucchine marinate
1 Std. 35 Min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10 dk
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 min
Cavolo rosso stufato
45 min
Verdure in umido
40 min
Peperoni con capperi
40 min
Fagiolini piccanti con arachidi
30 dk
Peperoni e cipolle insaporite
25 min
Zuppetta di pomodoro e peperone
10 dk
Melanzane trifolate
40 min
Zucchine alla menta
30 dk
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35 min