Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipolla rossa
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 400 g di seitan al naturale, a cubetti (3 cm)
- 50 g di olive nere denocciolate (optioneel)
- 200 g di carote a rondelle (1 cm)
- 200 g di patate a dadini (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1309 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35 Min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1h 20 min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Polpettone di seitan
50 min
Spiedini di seitan e verdure
50 min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1h 30min
Ragù di tempeh
30 min
Ragù alla soia (vegan)
40 min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1h 10min