Compatibele versies
Crema di broccoli e Gorgonzola con crostini integrali
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cimette di broccoli
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 450 g di acqua
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
-
80
g di Gorgonzola, sbriciolato
of 80 g di formaggio erborinato tipo Stilton, sbriciolato - 60 g di crostini di pane integrali
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1309.5 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 362 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di piselli
20 min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 min
Porri in crema delicata
35 min
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45 min
Crema di spinaci e Asiago
45 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Vellutata di lenticchie
1sa 30 dk
Crema di broccoli e porri
45 min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50 min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 min