Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
- 200 g di finocchio a cubetti (1 cm)
- 70 g di orzo perlato
- 70 g di farro perlato
- 50 g di piselli spezzati
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1063 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di porri e farro con pesto alle noci
50 min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1 Std. 10 Min
Zuppa di farro alla contadina
50 min
Minestra di cereali e verdure invernali
50 min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1 Std.
Minestrone d'orzo
1 Std.
Zuppa di farro e fagioli
1 Std.
Zuppa di cereali e verdure
40 Min
Zuppa di legumi e cereali
1 Std.
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Zuppa d'orzo e fagioli
50 min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min