Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di puntarelle (peso lordo)
- 10 cubetti di ghiaccio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senz'anima a metà
- 4 filetti d'acciuga sott'olio, scolati
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 20 g di aceto di vino bianco
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Contorno di cavolo nero
20 Min
Contorno di agretti
40 min
Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti
3 Std. 45 Min
Carciofi alla romana
50min
Carciofi stufati
30min
Contorno di taccole al pomodoro
40 min
Salmone all'arancia con agretti
40 min
Pere al vino rosso
3h 20min
Radicchio in saor
3 Std. 45 Min
Catalogna con olive e capperi
50min