Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 700 g di catalogna, le foglie e i gambi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto di vino bianco
- 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 1 spicchio di aglio intero
- 80 g di olive verdi denocciolate, tipo rosatelle
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto sgocciolati
- 30 g di pinoli sgusciati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 900 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 19.9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolini di Bruxelles gratinati
1hod.
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 Min
Cavolfiori gratinati
50 Min
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Salamelle con le verze
1 godz. 5 min
Rabaton
1hod.
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Taccole speziate all'asiatica
30min
Vellutata di coste
35 Min
Contorno di verza
35 Min