Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di funghi champignon a fettine
- 60 g di porro a rondelle
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di tofu a tocchetti (2-3 cm circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 10.2 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tofu al cartoccio con verdure
40 Min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1hod.
Chili di tofu (vegan)
1hod.
Spezzatino di seitan con patate e carote
1 Std. 20 Min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 Min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 Min
Chili di seitan (vegan)
30min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1 Std. 20 Min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1hod.
Straccetti di seitan ai funghi
30min
Ragù di tempeh
30min
Ragù alla soia (vegan)
40 Min