![Minestra di grano saraceno con zucca e porri Minestra di grano saraceno con zucca e porri](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ab9c07c258d090a9fffe4c8f51197887/Derivates/118bc3e5114e075a997d3c51f0d5962acde8b6ad.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipolla in quarti
- 70 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di polpa di zucca a cubetti (1 cm)
- 150 g di patate, pelate e a cubetti (1cm)
- 800 g di acqua
- 120 g di grano saraceno, sciacquato e sgocciolato
- 200 g di ceci bianchi lessi
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 21.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa con Feta e zucchine alla menta
35 min
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1h 30min
Minestra saporita di lenticchie, finocchi al Parmigiano Reggiano e muffin di carote e mandorle
1h 30min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Mesciua spezzina
1 Std.
Poke Bowl vegetariana orzo, zucca e uova
1 Std.
Zuppa frantoiana
45 Min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1 Std.
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45 Min
Zuppa di porri e orzo
45 Min
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40 min
Minestra saporita di riso e legumi
40 min