Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipolla in quarti
- 70 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di polpa di zucca a cubetti (1 cm)
- 150 g di patate, pelate e a cubetti (1cm)
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 120 g di grano saraceno, sciacquato e sgocciolato
- 200 g di ceci bianchi lessi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 21.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mix di cereali con ceci e verdure alla curcuma (vegan)
30 min
Zuppa frantoiana
45 min
Minestra di orzo e funghi
1 godz.
Zuppa di porri e orzo
45 min
Zuppa di bulgur e lenticchie rosse
1 godz.
Minestra saporita di riso e legumi
40 min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30 min
Minestra di orzo con zucca e peperoni
35 min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1 godz.
Gazpacho ai 3 pomodori
20 Min
Minestra saporita di lenticchie, finocchi al Parmigiano Reggiano e muffin di carote e mandorle
1 Std. 30 Min
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40 min