Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 spicchi di aglio
- 1 scalogno, a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di tempeh, a pezzi (2 cm)
- 50 g di tamari
- ½ cucchiaino di basilico secco
- ½ cucchiaino di foglie di salvia secca
- ½ cucchiaino di timo secco
- ½ cucchiaino di origano secco
- ½ zucchina, a pezzi
- 1 carota, a pezzi
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 4 rametti di basilico fresco, le foglioline
- 30 g di vino rosso
- 50 g di formaggio vegano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 994 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3h
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2 Std. 20 Min
Ragù alla soia (vegan)
40min
Chili di tofu (vegan)
1 Std.
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35 Min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40min
Spezzatino di seitan con patate e carote
1 Std. 20 Min
Chili di seitan (vegan)
30 Min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 Min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1 Std.
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1 Std.