Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 2 centimetri di zenzero, radice fresca, pelata
- 1 peperoncino rosso piccante a rondelle
- 20 g di olio di sesamo
- 15 g di pasta di curry giallo
- 350 g di polpa di pomodoro
- 400 g di acqua
- 250 g di lenticchie rosse
- 100 g di spinaci freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di yogurt bianco, non zuccherato
- 3 cipollotti verdi a rondelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1319.2 kJ / 315.3 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 6.4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 93.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa speziata di lenticchie e latte di cocco
30min
Babaganoush
40min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
1h
Gazpacho ai 3 pomodori
20min
Tabulè d'orzo rosa al pistacchio
40min
Hummus
10min
Curry di ceci (vegan)
1h
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Dahl di lenticchie, spinaci e latte di cocco
40min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30min
Bowl con falafel e verdure
30min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40min