Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 2 centimetri di zenzero, radice fresca, pelata
- 1 peperoncino rosso piccante a rondelle
- 20 g di olio di sesamo
- 15 g di pasta di curry giallo
- 350 g di polpa di pomodoro
- 400 g di acqua
- 250 g di lenticchie rosse
- 100 g di spinaci freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di yogurt bianco, non zuccherato
- 3 cipollotti verdi a rondelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1319.2 kJ / 315.3 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 6.4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 93.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa frantoiana
45min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45min
Sformato di avena con cioccolato e mirtilli
30min
Crostata salata alla bieta rossa (senza lattosio)
1h
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40p
Hummus
10min
Curry di ceci (vegan)
1h
Frittelle di cavolo nero
30min
Hummus di ceci e broccoli con pane integrale tostato
40p
Contorno di patate americane speziate
45min
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1h