Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g di cipolle a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 2 centimetri di zenzero, radice fresca, pelata
- 30 g di olio di sesamo
- 5 g di coriandolo in polvere
- 5 g di garam masala
- 30 g di senape in grani grossi
- 300 g di lenticchie rosse
- 200 g di latte di cocco
-
500
g di brodo vegetale
of 500 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 100 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 250 g di cimette di broccoli
- 250 g di cimette di cavolfiore
- 20 g di succo di limone
- 2 rametti di coriandolo fresco, tritato
- crostini di pane, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2172 kJ / 519.1 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 13.5 g
- Natrium
- 243.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zighinì (Stufato di manzo)
50 min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45 min
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40min
Gulash di patate
1h
Banana Bread
1h 50 min
Corn bread (pane di mais)
1h 30min
Riso Jasmine con crema di peperoni, olive e Feta
35min
Mapo tofu
20 min
Curry di ceci (vegan)
1h
Misir wat (Stufato di lenticchie)
35min
Cavolfiore tikka masala
30min
Tzatziki
20 min