Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta di curry
- 1 scalogno in quarti
- 1 lime, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 2 cucchiaini di coriandolo in polvere
- 1 spicchio di aglio a metà
- 5 peperoncini verdi freschi piccanti, a pezzi
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero (2 cm)
- 10 g di olio di semi di girasole
Curry di ceci e pomodoro
- 1 spicchio di aglio
- 130 g di cipolle, a pezzi
- 15 g di olio di oliva
- 350 g di pomodori, in quarti
- 475 g di ceci bianchi lessi, sgocciolati (peso netto)
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa - 25 g di concentrato di pomodoro
-
2
foglie fresche di kaffir lime
of 2 foglie di limone - 1 pizzico di sale
- 25 g di succo di lime, spremuto fresco (circa 2 lime)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Babaganoush
40min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30min
Hummus di ceci
9 Std. 20 Min
Cavolfiore tikka masala
30min
Club Sandwich falafel, pomodorini, babaganoush con patate
6 Std.
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5 min
Zuppa di miso con verdure
30min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1h 30min
Chili di tofu (vegan)
1h
Lenticchie all'indiana
35min
Tzatziki
20min
Chili (vegan)
40min