Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ stecca di cannella
- ½ cucchiaino di pepe misto in grani
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 100 g di carota a pezzi
- 180 g di peperone rosso senza semi, a pezzi
- 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline + q.b.
- 150 g di cipolla dorata a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 2 peperoncini "occhio d'uccello", freschi, senza semi
- 30 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 80 g di acqua
- 400 g di ceci bianchi in scatola, scolati
- 400 g di fagioli cannellini in scatola, scolati
- 400 g di fagioli rossi in scatola, scolati
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiai di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di peperoncino rosso secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1180 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù alla soia (vegan)
40 min
Chili di tofu (vegan)
1 godz.
Chili di seitan (vegan)
30 min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 godz. 20 min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Veg-burger (vegan)
1 Std. 10 Min
Cavolfiore tikka masala
30 min
Patate dolci e chili di fagioli neri
40 min
Tofu in crosta di sesamo
20min
Shepherd's pie vegetariana alle patate dolci
35 Min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Lenticchie all'indiana
35 Min