Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 70 g di cipolla a pezzi
- 200 g di tofu, sbriciolato grossolanamente
- 30 g di olio di oliva
- 25 g di salsa di soia
- 600 g di patate a pasta gialla, a dadini (circa 1,5 cm)
- 300 g di acqua
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 10 g di sale
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 cucchiaino di origano secco
- 5 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ¼ cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- 250 g di peperone rosso, pulito e a dadini (circa 2 cm)
- 20 g di cioccolato fondente (70% di cacao) (vegan), a pezzi
- 255 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati (peso netto)
- fette di pane casereccio, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1785 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 13.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Tofu in crosta di sesamo
20 min
Chili (vegan)
40min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Zuppa di miso con verdure
30 min
Spezzatino di seitan con patate e carote
1 godz. 20 min
Ragù di tempeh
30 min
Chili di seitan (vegan)
30 min
Hummus di barbabietola (vegan)
15min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Lenticchie all'indiana
35 min