Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 70 g di formaggio Castelmagno a pezzi
- 20 g di scalogno
- 100 g di cavolo nero le foglie, lavate e asciugate, private della costa centrale
- 50 g di burro
- 160 g di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
- 30 g di vino bianco secco
- 380 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2874 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Crema di cavolo nero e cannellini
50 min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35 min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35 min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1 godz.
Lasagne pecorino e cavolo nero
1 godz. 40 min
Risotto alla curcuma e agretti
35 min
Pasta al pesto di cavolo nero
40 min
Risotto asparagi e zafferano
35 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min