Risotto porri e finocchi
TM6 TM5

Risotto porri e finocchi

4.6 (94 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 200 g di porri a rondelle
  • 50 g di burro
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 60 g di vino bianco secco
  • 200 g di finocchi, le foglie esterne, tagliate a listarelle (0.5x3 cm )
  • 850 g di acqua
  • 20 g di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1999.3 kJ / 477.8 kcal
Eiwitten
10.5 g
Koolhydraten
67.8 g
Vetten
18.6 g
Verzadigd vet
8.8 g
Vezels
3.5 g
Natrium
291.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten