Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla in quarti
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 1 gambo di sedano (25 g circa), a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca, a tocchetti (2 cm circa)
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di cavolo nero, a listerelle
- 10 g di dado per brodo vegetale
- 200 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- 1 pizzico di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 830.3 kJ / 198.5 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 383.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 Std. 30 Min
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40 Min
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1h 10min
Mesciua spezzina
1hod.
Cacciucco di ceci
50 Min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1hod.
Zuppetta di ceci
45 Min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1 godz. 5 min
Zuppa di porri e orzo
45 Min
Cotoletta di cavolfiore con purea di fagioli
30min
Ribollita
2 godz. 30 min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 Min