Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pancetta affumicata o dolce, a cubetti
- 100 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 80 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 300 g di fagioli borlotti surgelati
- 15 g di dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 546.3 kJ / 130.5 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 10.2 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 254.3 mg
Alternatieve recepten
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 Min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50 Min
Vellutata agli spinaci
30min
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 Min
Vellutata di ceci
1h 10min
Zuppa di fagioli
40 Min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 Min
Crema di fagioli borlotti
35 Min
Zuppa di porri e orzo
45 Min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1hod.
Vellutata di lenticchie
1 Std. 30 Min
Vellutata di patate e zucca
50 Min