Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di zenzero fresco, pelato e a listarelle
- 150 g di cipolla rossa a listarelle
- 150 g di zucchine a listarelle
- 150 g di carote, pelate e a listarelle
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di code di gambero fresche, sgusciate e pulite
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1071 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 112.5 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Gamberi insaporiti
15 min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30 dk
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 dk
Filetto di pesce al vapore con salsa al pomodoro e olive (TM6)
40min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1sa 15 dk
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1sa 30 dk
Bocconcini di tacchino in salsa di funghi
40min
Salmone insaporito
15 min
Verdure miste insaporite
30 dk
Couscous vegetariano
30 dk