Risotto pere, Gorgonzola e noci
TM6 TM5

Risotto pere, Gorgonzola e noci

4.2 (32 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 480 g di riso Carnaroli (cottura 14-16 minuti)
  • 100 g di vino bianco secco
  • 900 - 950 g di acqua
  • 10 g di dado per brodo vegetale
  • 300 g di pere, sbucciate e a dadini (1 cm)
  • 200 g di Gorgonzola dolce a pezzi piccoli
  • 70 g di gherigli di noci a pezzi
  • 60 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale (optioneel)

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2489.3 kJ / 595 kcal
Eiwitten
13.3 g
Koolhydraten
70.6 g
Vetten
29.5 g
Verzadigd vet
5.7 g
Vezels
3.3 g
Natrium
282.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten