Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Flan di broccoli
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 200 g di cimette di broccoli
- 100 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 1 uovo
- 5 g di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Crema al Parmigiano Reggiano
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 879 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1sa 20 dk
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1sa 30 dk
Flan al topinambur
40 min
Flan di carote
50 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15 min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1sa 30 dk
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1sa 20 dk
Sformato di cavolfiore e spinaci
1h
Flan al cavolo viola
55min