Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla rossa a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cavolo cappuccio viola, a listarelle
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
- 150 g di Gorgonzola a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1983.8 kJ / 474.3 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 66.4 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 243.4 mg
Alternatieve recepten
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1h 30min
Spaghetti broccoli e noci
40min
Risotto radicchio e uva
40min
Risotto alla zucca
30min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Pancake salato di verdure e tonno
30min
Risotto alle castagne
30min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Pasta con pesto di carciofi
30min
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50 min.
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40min