Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1000 g di finocchi, puliti e in quarti
- 50 g di farina tipo 00
- 40 g di burro a pezzi
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1427.8 kJ / 341.3 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 38.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1h 30min
Arrosto di vitello con asparagi confit
2h
Frittata di zucchine (TM6)
50 min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15 Min
Patate e zucca al vapore
25 min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Contorno di zucchine (1 porzione)
20 Min
Carote e patate dolci al vapore
30 min
Fagiolini e taccole al vapore
40 min
Purè di patate (TM6)
1h
Contorno di cavolfiore al forno
30 min