Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1000 g di finocchi, puliti e in quarti
- 50 g di farina tipo 00
- 40 g di burro a pezzi
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1427.8 kJ / 341.3 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 38.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate schiacciate al forno
1h
Zucchine ripiene di cotechino
1h 30min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2h
Frittata di zucchine (TM6)
50 min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 Min
Purè di patate (TM6)
1h
Straccetti di pollo con patate e carote
40min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35min
Finocchi alla valdostana
40min