Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riso basmati
- 300 g di riso basmati
- 1000 g di acqua
- 10 - 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ - 1 cucchiaino di sale
Salmone e piselli
- 800 g di filetti di salmone fresco (4 filetti)
- 50 g di salsa di soia
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di pepe bianco macinato
- 80 g di cipollotto a rondelle
- 20 g di semi di sesamo
- 30 g di cipolla
- 300 g di pisellini surgelati
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3434.8 kJ / 821 kcal
- Eiwitten
- 46.1 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 42.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 838.1 mg
Alternatieve recepten
Riso basmati con gamberi speziati
40min
Nasello al vapore con riso e verdure
30min
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30min
Insalata di pollo, quinoa e verdure al vapore
45min
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35min
Merluzzo con salsa di soia e zenzero con riso e contorno di verdure autunnali
40min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45min
Riso basmati con straccetti di manzo, rucola e pomodorini
40min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50min