Torta salata ricotta e spinaci
TM6 TM5

Torta salata ricotta e spinaci

4.8 (30 beoordelingen)

Ingrediënten

Pasta brisèe

  • 200 g di farina tipo 00
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale

Ripieno

  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 300 g di spinaci freschi in foglia
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di scalogno a listarelle
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 100 g di ricotta, ben scolata
  • 1 uovo

Voeding
per 1 fetta
Calorieën
970 kJ / 232 kcal
Eiwitten
7.6 g
Koolhydraten
17.3 g
Vetten
15.2 g
Verzadigd vet
4 g
Vezels
1.2 g
Natrium
272 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten