Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Purea di ceci
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci bianchi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 180 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Spinaci piccanti
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi, lavati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 983 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35 Min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50min
Vellutata di ceci
1h 10min
Burger di cavolo nero
45min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Vellutata di lenticchie
1h 30min
Crema di broccoli e porri
45min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Vellutata di finocchi e carote
35 Min
Purea di fagioli con spinaci
30min