![Purea di ceci con spinacini piccanti Purea di ceci con spinacini piccanti](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d7aa9dbc-3eb4-43b3-b43c-19f1d3d0c8ed/Derivates/704cdd2a-7888-4f1f-a0fc-67587548f288.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Purea di ceci
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci bianchi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 180 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Spinaci piccanti
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi, lavati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 983 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Hummus di ceci e broccoli con pane integrale tostato
40min
Burger di cavolo nero
45min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40min
Purea di fagioli con spinaci
30min
Crema di broccoli e porri
45min
Passato di carote e asparagi con mandorle
30min
Vellutata di finocchi e carote
35min
Vellutata di ceci
1ч. 10 мин.