Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolla a pezzi
- 70 g di gambo di sedano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 170 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 550 g di acqua
- 60 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a tocchetti (1-2 cm)
- 100 g di piselli freschi o surgelati
- 10 g di dado per brodo vegetale
- 10 g di sale
- 125 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati e sciacquati
- crostini di pane, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1104.7 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 1178.7 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di farro e legumi
45 Min
Zuppa di farro alla contadina
50 Min
Zuppa di farro e fagioli
1 Std.
Zuppa di legumi vegetariana
40 Min
Minestrone di lenticchie e patate
45 Min
Zuppa di cereali e verdure
40 Min
Zuppetta di ceci
45 Min
Zuppa di legumi e cereali
1 Std.
Zuppa al profumo di curcuma
1 Std.
Zuppa di lenticchie
50 Min
Zuppa d'orzo e fagioli
50 Min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1 Std.