Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 60 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 600 g di cimette di cavolfiore
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pancetta a fette
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 969.8 kJ / 231.8 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 715.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di fagioli borlotti
1sa
Vellutata di broccoli con crostini
1sa
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 dk
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1sa
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1sa
Vellutata di patate e zucca
50 dk
Crema di verdure invernale
50 dk
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45 dk
Vellutata agli spinaci
30 dk
Crema di carote
40 dk
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 dk
Vellutata di gambi di verdure
45 dk