Torta salata porri e bietole
TM6 TM5

Torta salata porri e bietole

4.8 (250 beoordelingen)

Ingrediënten

Pasta brisèe

  • 200 g di farina tipo 00
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale

Ripieno

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a cubetti
  • 500 g di acqua
  • 300 g di bietole, le foglie
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di porri a listarelle
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 100 g di ricotta ben scolata
  • 1 uovo

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2408 kJ / 575.5 kcal
Eiwitten
18.1 g
Koolhydraten
43.8 g
Vetten
37.6 g
Verzadigd vet
9.9 g
Vezels
3.3 g
Natrium
172.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten