Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane casereccio, tipo toscano, a fette (1 cm)
-
370
g di brodo vegetale
of 370 g di acqua + 1 cucchiaino scarso di dado per brodo vegetale - 80 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
500
g di passata di pomodoro
of 500 g di pomodori pelati in scatola - 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di stracciatella
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1745.8 kJ / 417.3 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 874.8 mg
Alternatieve recepten
Castagnaccio
1h
Gnudi toscani
40min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Schiacciata fiorentina
50 phút
Budini di riso con crema pasticcera alla zucca
2h
Schiacciata con l'uva
2h
Peposo toscano
1h 30 phút
Crostini con crema di milza
1h
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30min
Pappa al pomodoro
35 Min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Paté di fegatini
30min