Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 2 uova
- 30 scalogno, a listerelle
- 350 g di asparagi bianchi freschi, puliti e a tocchetti (1 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 17 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua + q.b.
- 15 g di dado per brodo vegetale
- 25 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2096 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 136.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto pere e Castelmagno
35min
Risotto con lo sclopit
40min
Risotto porri e finocchi
40min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Crespelle agli asparagi
1h 30min
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40min
Uova, asparagi e salsa bernese (Bimby Friend)
35min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Bigoli con ragù di anatra
2h
Spatzle rosa con triglie e piselli
1h
Risotto mele, speck e timo
40min
Lasagne zucca e salsiccia
2h