Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolla a spicchi
- 100 g di porro a rondelle (1-2 cm)
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di patate a pasta farinosa a pezzi
- 800 g di acqua
-
4
cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale
of 2 dadi per brodo vegetale - 200 g di panna vegetale (ad esempio di avena, soia o anacardi)
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato fresco
- ½ - 1 cucchiaino di aceto di vino bianco
- 10 g di olio aromatizzato al tartufo
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- tartufo nero fresco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 964 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 513 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini con ragù di cotechino e noci
30 min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 min
Pane in cassetta pepe e curcuma
4h
Vellutata di porri e patate con soia o manzo (Bimby Friend)
Geen beoordelingen
Cheese naan (vegan)
2h 30 min
Purè di patate dolci con salvia e nocciole
30 min
Pane al pomodoro
16 Std.
Gelato alla vaniglia
12h
Katsu curry
1h 30 min
Bortellina
30 min
Mousse ravanelli e caprino
3h 30 min
Dulce de leche
3h