Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 - 300 g di ceci bianchi in scatola (ceci e loro liquido di conservazione)
- 250 - 300 g di verdure cotte, avanzate (es. carota, sedano, finocchio, cipolla, sedano rapa), a pezzi (vedere consigli)
- 50 - 75 g di salsa tahini
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ - 1 spicchio di aglio, a piacere
- ½ - 1 cucchiaino di cumino in polvere
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- prezzemolo fresco, tritato finemente, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 944.2 kJ / 225.7 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 281.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry di ceci (vegan)
1 godz.
Dahl di lenticchie, spinaci e latte di cocco
40 min
Hummus di ceci e broccoli con pane integrale tostato
40 min
Hummus di fagioli neri con chips di mais
1 Std. 30 Min
Tabulè d'orzo rosa al pistacchio
40 min
Hummus
10 min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 Std. 10 Min
Hummus di ceci neri
1 Std. 30 Min
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3h
Tahina
30 min
Babaganoush
40 min
Hummus di barbabietola (vegan)
15 min