Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 - 300 g di ceci bianchi in scatola (ceci e loro liquido di conservazione)
- 250 - 300 g di verdure cotte, avanzate (es. carota, sedano, finocchio, cipolla, sedano rapa), a pezzi (vedere consigli)
- 50 - 75 g di salsa tahini
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ - 1 spicchio di aglio, a piacere
- ½ - 1 cucchiaino di cumino in polvere
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- prezzemolo fresco, tritato finemente, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 944.2 kJ / 225.7 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 281.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa speziata di lenticchie e latte di cocco
30 Min
Hummus di barbabietola (vegan)
15min
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40 Min
Hummus di cannellini e cipolla di Tropea
11 Std.
Hummus di avocado (senza lattosio)
20 min
Hummus di ceci neri
1 Std. 30 Min
Hummus di ceci
9 Std. 20 Min
Hummus
10 min
Tahina
30 Min
Tofu di lenticchie rosse
8 godz. 30 min
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1 Std.
Hummus di ceci e broccoli con pane integrale tostato
40 Min