Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cimette di cavolfiore glassate
- 1 cavolfiore (circa 850-900 g), le cimette e i gambi a pezzi
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di sciroppo di agave
- 25 g di salsa di soia
- 35 g di acqua
- 10 g di salsa piccante (optioneel)
- 5 g di amido di mais (maizena)
Crema di cavolfiore
- 80 g di cipolla a metà
- 100 g di patate a pezzi
- 700 g di acqua
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1424 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 1471 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1h
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 min
Gnocchi di cavolfiore con salsa di kiwi
45 min
Purè di cavolfiore (vegan)
40 min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Crema di broccoli e porri
45 min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50 min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min