Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle in quarti
- 70 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 500 g di acqua
- 100 g di crostini tostati di pane bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 873 kJ / 208.8 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 77.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla zucca
30 min
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1h
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 min
Zuppa di porri e orzo
45 Min
Cotoletta di cavolfiore con purea di fagioli
30 min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Crema di carote
40 min
Minestra saporita di riso e legumi
40 min
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Vellutata di patate e zucca
50 min
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40 min