Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle in quarti
- 70 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 500 g di acqua
- 100 g di crostini tostati di pane bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 873 kJ / 208.8 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 77.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di fagioli borlotti
1 Std.
Vellutata di broccoli con crostini
1 Std.
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1 Std.
Vellutata di patate e zucca
50 min
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40 Min
Vellutata agli spinaci
30 min
Crema di carote
40 Min
Orzo con pollo al miele con pesto
45 min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 min
Tagliolini al radicchio rosso
30 min
Crema ai pomodori arrostiti
1 Std. 30 Min
Pasta alle verdure (10-12 mesi)
50 min