Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Pasta brisèe
- 270 g di farina tipo 00
- 140 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di acqua fredda
Ripieno
- 80 g di scalogno a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di zucca a tocchetti (2 cm)
- 250 g di erbette di campo a foglia larga
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 uova
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1644.7 kJ / 393.1 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 10.4 g
- Natrium
- 555.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate e spinaci
2sa
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1sa 30 dk
Torta salata con melanzane e scamorza
1sa 30 dk
Torta salata ricotta e spinaci
2sa
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1sa 30 dk
Burger di quinoa e verdure
25 min
Quiche ai peperoni e pomodori
1sa 30 dk
Crostata al cioccolato e lamponi
2sa
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1sa 30 dk
Minestra di orzo e funghi
1h
Torta salata radicchio e robiola
2 godz. 30 min