Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 250 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 1 rametto di rosmarino intero (optioneel)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- semi misti q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 696 kJ / 166.3 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 125.6 mg
Alternatieve recepten
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Vellutata di patate e zucca
50 min
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40 min
Crema di verdure invernale
50 min
Vellutata agli spinaci
30 min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 min
Crema di patate dolci con chips croccanti
40 min
Risotto agli asparagi bianchi con uovo grattugiato
40 min
Zuppa cremosa di melanzane e miglio
45 min
Bortellina
30 min