Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 150 g di cavolo nero, pulito e a pezzi
- 100 g di patate, pelate e a pezzi
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 500 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale - 250 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- 1 pizzico di sale
- 100 g di robiola
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1076.3 kJ / 257.3 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 254.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di topinambur e salvia
50 min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35 min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1h
Vellutata di cavolfiore
50 min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1 godz. 5 min
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45 min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50 min
Ribollita
2 godz. 30 min
Vellutata di finocchi e carote
35 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Vellutata di riciclo
50 min
Vellutata d'inverno
50 min